OPI Ski Slope Sweetie

Image

Ett perfekt skimmerlack till jul från Mariah Carey Holiday Collection 2013. Det mest svårfotade lacket hittills eftersom det är så skimrigt! (Sambon kommenterade att han vill låna lacket när han ska binda flugor till fiske. Så skimrigt är det!) Lillfingret visar färgen bäst. Det är alltså ett skirt vitt lack med en massa guldglitter. Jag gillar verkligen det här lacket för att det blir inte så där guldigt gult, utan ser mer vitt/grått ut vid första anblicken. I solljus ser man att det skimrar i guld. Ett ganska diskret skimmerlack samtidigt som det poppar!

Eftersom det är så skirt behövs det ett par lager för att få det helt täckande. På bilden målade jag lacket över en vit bas. Kan tänka mig att det kan vara väldigt fint att ha över svart också! Lacket är något tjockt i konsistensen, vilket är ett plus enligt mig. Skimret håller ihop och glider inte ut över nagelbanden utan håller sig på nageln.

Leave a Comment