Gina Tricot Blue bug & Sea bug

IMG_3999-blog

Vilka härliga färger! Men förstår inte varför det ljusgröna lacket heter Blue bug när det är grönt? Nåväl. Trots att jag älskar färgerna som ser ut som lysande skalbaggar var det svårt att jobba med lacket. Det blev lätt linjer efter penseln och trots den lättlackade formulan var det svårt att få till en snygg finish. Nästa gång ska jag prova att ha det som bas till t.e.x. stamping, för det är otroligt vackra lack men linjerna drar ner betyget. Ett stort plus är täckningen! Ett lager klarar man sig på, men applicerade två för att vara helt säker.

What lovely colors! But I don’t understand why the light green is called Blue bug when it is green? Oh well..  Although I love the colors that look like shining beetles, it was difficult to work with these. It was hard to get a nice finish, it become stroked. A big plus is the coverage! The light green is two coats but it would have been fine at one coat.

Leave a Comment