Nail mail!

IMG_6046-1

IMG_6079-1 IMG_6086-1 IMG_6063-1 IMG_6054-1IMG_6094-1

Jag är SÅ kär i dessa lacken! De ser ut som små läckra karameller tillsammans. Eftersom jag alltid använder Seche som topplack passade jag på att beställa en gigantisk flaska på hela 118 ml! Det är ju en hel årsförbrukning! Har också hört en massa gott om Poshé så var tvungen att köpa en flaska för att testa. Vilket är ditt favorittopplack?

I’m SO in love with these! They look like delicious candies together. Since I always use Seche as topcoat I took the opportunity to order a giant bottle of 118 ml! That’s a whole year’s supply! I’ve also heard a lot great things about Poshé that I need to give it a try. What’s your favorite top coat?

3 thoughts on “Nail mail!

    • Tack snälla! Och jag får säga desamma, du får alltid så perfekt ljus, hur lyckas du? Ska nog beställa HK Girl, alla talar ju så gott om det. Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad på snabbtorkande överlack, men tji fick jag när jag väl testade ett annat än Seche 🙂

Leave a Comment