Happy Saint Patrick’s Day!

IMG_0818

De flesta av oss, inklusive mig själv, firar nog inte St. Patrick’s Day, men det är ju en underbar anledning att få göra guld-gröna manikyrer! Dessutom är det med som utmaning i #nailartmar på Instagram. Lovade mig själv att fullfölja alla utmaningarna denna månaden, men eftersom jag inte äger ett enda neonlack fick jag lov att hoppa över neonutmaningen. (Detta skrivs självklart upp på önskelistan över framtida lack ;] ) Använde mig av tre tunna lager China Glaze – Running in circles som bas och provade på fan brush stripes för första gången. Man tar alltså en fan brush (solfjäderborste på Svenska?) och doppar försiktigt spetsen av borsten i önskat lack och drar från sida till sida över nageln upprepade gånger med ett eller flera lack tills man är nöjd.

[ENGLISH]
I guess that most Swedes, including myself, doesn’t celebrate St. Patrick’s Day, but it’s a great reason to make a gold and green mani! It’s also one of the challenges in #nailartmar on Instagram. 
I promised myself to complete all the challenges this month, but since I don’t own a single neon polish, I had to skip that challenge. (Neons are now on my wish list, ;] ) For this mani I used three thin coats of China Glaze – ’Running in circles’ as a base and tried the fan brush method for the first time. When my glittery green base had dried completely, I gently dipped the tip of the brush in another green polish and painted from side to side across the nail.

Leave a Comment