Nail mail: Kiko cupcake

IMG_2809IMG_2770 IMG_2769

Without top coat

Without top coat

Two layers of top coat

Two layers of top coat

 

Jag har ju köpstopp just nu när det gäller nagellack, men dessa beställde jag för två veckor sen och landade i brevlådan igår. Efter att Silvia Lace hade lagt upp swatches på dessa godingar på Instagram var jag tvungen att klicka hem favoriterna direkt när de släpptes på Kikos hemsida. Jag väntade och väntade på att lacken skulle dimpa ner i brevlådan och efter två veckor hade paketet från Italien kommit fram. Jag vill inte vara den som är den, men är inte det ganska lång leveranstid? Hur som helst var det värt väntan! Jag fullkomligt älskar de här lacken! Har inte hunnit prova dom än, men när jag swatchade stickor tycker jag att de var lätta att jobba med. Ganska tunn och smidig formula som torkar fort och blir heltäckande med ett tjockt lager eller två tunna.

Jag är så glad att jag köpte dessa för de påminner inte om något annat strukturlack jag har. IsaDoras Sugar Nails Pastels som jag swatchade (länk) är jätteskimriga med glitter och dessa är helt åt det andra hållet. Väldigt matta utan skimmer eller glitter. Cupcake-kollektionen är en begränsad upplaga som består av 10 lack, kostar 5.90 euro styck (ca 53 kr) och för oss svenskar går det bara, vad jag vet, att handla från Kikos hemsida.

 

[ENGLISH]
I promised myself not to buy more nail polish for a while now but I ordered these two weeks ago, before my promise, and was delivered yesterday. After Silvia Lace had put up swatches of these beauties on Instagram, I had to buy my faves as soon as they were released on Kikos website. I absolutely love these! I haven’t tried them on yet, but when I swatched sticks I though they were pretty easy to work with. Quite thin and easy formula that dries quickly and is opaque with one thick layer or two thin.

I’m so glad I bought these cuz’ they aren’t like any other texture polish I own. Isadora Sugar Nails Pastels I swatched (link) are super shimmery with glitter and these are the totally opposite. Very matte without shimmer or glitter. There are 10 polishes in the limeted edition Cupcake collection, they cost 5.90 euros each (about 8 dollar) and can be purchased at KIKOS website.

One thought on “Nail mail: Kiko cupcake

Leave a Comment