My recent manis

IMG_45548blogIMG_7524blogpolishmesilly

Jag glömde helt bort att lägga upp bilden på mina blommiga naglar här. Använde mig av Models Own ”Apple Pie” som bas och gjorde blommorna med ”Lady in black”, ”Mod about you” från OPI och skuggningarna i blommorna är olika blandade lack. På mina naglar har jag idag ”Alpine snow” från OPI och ”Freckles” från Polish Me Silly (Fd. Lush Lacquer) och vattendekaler.

I completely forgot to post the photo of my floral nails here. I used Models Own ’Apple Pie’ as a base and made the flowers with ”Lady in Black”, ”Mod About You” from OPI and the shades in the middle of the flowers are mixed polishes. On my nails today I have ”Alpine snow” from OPI and ”Freckles” from Polish Me Silly (former Lush Lacquer) and some water decals.

Leave a Comment