Nail mail: Polish Me Silly & Mod Lacquer

IMG_5015

IMG_5047IMG_5051IMG_5086Namnlöst-1IMG_50761IMG_50691

Så som jag har suktat efter lacken från Polish Me Silly! ”Clowning around” har legat på önskelistan länge nu och när jag skulle beställa passade jag på att även köpa ”Freckles”. De såg ganska lika ut i Etsy-shoppen men när jag väl fick hem lacken syntes skillnaderna. ”Freckles” är ett lack packat med små neonglitter och det är lätt att få upp mycket i ett svep. ”Clowning around” innehåller både stora och små glitter, också de i neon. Denna var lite svårare att lacka med eftersom glittret sjunker till botten hela tiden och största glittret vill inte riktigt följa med.

När jag skulle beställa från Etsy passade jag på att köpa ett gäng fina lack från Mod Lacquer. Det blev hela ”Powered Confection Collection” som består av fyra stycken ljusa crellys med vitt glitter och lite skimmer. Jag är helt förälskad i dessa lacken! Det är så härligt med lack som är så snygga utan någon form av nail art. Ni vet när man inte har tid att fixa naglarna utan bara drar på två lager i all hast. De känns också lagom diskreta för sommarens alla dop, bröllop och studentfester. Och med tanke på att det ”snart” är midsommar och nationaldagen köpte jag även ”Far-Out” som är ett knallgult jelly med blått glitter. Det var lite svårt att fiska upp de stora glitterbitarna här också, men jag kommer nog att lacka naglarna och sen dutta på glitter i efterhand där det behövs. 

Har du något av dessa och i så fall, någon favorit bland dessa?

 

 

 [ENGLISH]

’Clowning Around’ from Polish Me Silly has been on my wish list a long time now and when I ordered that one, I also had to buy beautiful ’Freckles’. They looked very much alike in PMS’s Etsy shop and they are, but ’Freckles’ is a polish packed with small neon glitter and it’s easy to get a lot on the brush. ’Clowning Around’ contains both large and small glitter, also in neon. This was a bit harder to work with because the big glitter pieces falls to the bottom of the bottle all the time.

When I would order from Etsy I took the opportunity to buy a bunch of beautiful polishes from Mod Lacquer. I bought the whole ’Powered Confection Collection’. They are crellys with white glitter and a little shimmer. I’m absolutely in love with these! It is so wonderful with polishes that are so stylish and pretty without any kind of nail art. They also feel perfect for all the summer baptisms, weddings and graduation parties. And that’s why I also bought ’Far-Out’ which is a bright yellow jelly with blue glitter. Perfect for this years swedish midsummer party and for our National day.
Do you have any of these and if so, any favorites among these?

Leave a Comment