6k giveaway!

give

giveawayblog

IMG_5543IMG_6066DEPENDIMG_5550waterdecalvinylsIMG_56132kicksdependgina

Jag ville hålla en giveaway när jag fick 5 tusen följare, men vips så hade jag 6 tusen. Då kör vi en 6k giveaway!
Jag är så glad att så många vill följa mig på IG och alltid skriver så snälla kommentarer. Det är så härligt att logga in på Instagram och alla är så positiva och snälla mot varandra. Jag älskar’t! Och jag är också så himla glad att jag har fått så många nya vänner genom nail art communitys, så nu vill jag ge någonting tillbaks. Regler och mer info finns under giveaway-bilden på Instagram. :]

 

[ENGLiSH]
I wanted to have a giveaway when I got 5k followers, but then I quickly got 6k followers. So let’s do a 6k international giveaway! 
I’m so glad that all of you want to follow me on IG and always write kind comments. It’s great when you log into Instagram and everyone is so positive and nice to each other. I love it! And I’m glad that I’ve got so many new friends in the nail art community and now I want to give something back to you! Rules and more info under my giveaway pic on Instagram. :]

Prizes: (All of these polishes are Swedish brands that are hard to find outside of Scandinavia.)
Gina Tricot – ’188 millionchan’
Gina Tricot – ’69 raspberry’
Gina Tricot – ’155 hearts’
Kicks – ’ Mango Milkshake’
Kicks – ’Mint Gelato’
Kicks – ’Midsummer Lily’
Depend – ’368’
Depend – ’387’
IsaDora – ’Peel Off Base’
IsaDora – ’131 Lemon Soda’
IsaDora – ’132 Peach Nectar’
IsaDora – ’133 Macaron’
IsaDora – ’135 Cotton Candy’
AND
Water decals ’dogs’
Chevron vinyls

Leave a Comment