Easter gift from OPI!

IMG_6162-1

IMG_6179-1

IMG_6195-1-kopia

 

Wow! Påskharen var verkligen awesome det här året! Igår hittade jag en avi i brevlådan och detta var vad som låg i paketet, ett helt fantastiskt påskägg från OPI Sverige! Sån himla fin överraskning! Godiset åt jag så klart upp på en gång och lacken är redan swatchade på stickor, så nu längtar jag efter att lacka med dessa godingar! Lacken jag fick är Chillin’ like a villain, Miss Piggy’s big number, You’re So Flippy Floppy och I love applause. Jag har suktat så länge efter You’re So Flippy Floppy så när jag såg att det låg i paketet blev jag som ett barn på julafton! Jag menar, vem blir inte överlycklig av ett knallgult liquid sand? Tusen tack igen OPI Sverige! Så himla gulligt av er!

Wow! The easter bunny was really awesome this year! Yesterday I found this in my mailbox: a absolutely fantastic easter gift from OPI Sweden! Such a lovely surprise! I ate the candy at once and the polishes are swatched on sticks, so now I can’t wait to swatch these beauties on my nails! The polishes I got was Chillin ’like a villain, Miss Piggy’s big number, You’re So Flippy Floppy and I love applause. I’ve wanted So Flippy Floppy for so long! I was like a kid on Christmas Eve when I saw that one! I mean, who doesn’t love bright yellow liquid sand? Thanks again OPI Sweden! So sweet of you!

Leave a Comment