IsaDora – Hot Hibiscus

IMG_7190blogIMG_7210blog

När jag köpte lack till min giveaway så passade jag självklart på att köpa några till mig själv också. Bland annat ”Hot Hibiscus” från IsaDora. Har varit på jakt efter ett bärigt lack ett tag nu och jag tror nog att jag har hittat den perfekta färgen! På bilderna har jag lackat två lager. Ser ni hur glansigt det är utan överlack? Lacket torkade väldigt fort och var på gränsen till heltäckande vid första lagret. 

Jag älskar breda borstar och IsaDora har nog de allra bredaste borstarna jag stött på. Eftersom den är så bred går det lätt att dra lacket över nageln med två svep för att få hela nagelbädden täckt. Det här lacket är redan en favorit och får 5/5 i betyg!

 

[ENGLISH]
I took the opportunity to buy some polishes for myself when I bought some for my giveaway. And this is ’Hot Hibiscus’ from IsaDora. I’ve been looking for a good berry shade for a while and I think I’ve found it now! I used to coats and no top coat, can you see how shiny it is on itself? It dried very quickly and was almost opaque in the first layer.

I love wide brushes and IsaDora has probably the widest brushes I’ve ever used. Because it’s so wide, it is easy to pull the polish over the entire nail bed. This polish is already a favorite and I would rate it 5/5!

Leave a Comment