OPI Holiday 2014 Gwen Stefani sneak peek

Precis när man har landat efter nyheten om den otroligt fina Nordic-kollektionen släpper OPI nyheten att de gör ett till samarbete med Gwen Stefani! Info och bilder från chicprofile.com

Just when I’ve stopped drooling after seeing swatches of the lovely Nordic collection from OPI, they now reveals the news that they has a new collaboration with Gwen Stefani! Info and pictures are from chicprofile.com

 

OPI-Holiday-2014-Gwen-Stefani-Nail-Lacquer

OPI-Holiday-2014-Gwen-Stefani-Nail-Effects-1

Ganska typiska lack för vintern, vilket man antingen kan tycka är tråkigt eller bra. Jag behöver ett mörkgrönt juligt lack, så ”Christmas Gone Plaid” kommer nog införskaffas. ”Red Fingers & Mistletoes” och ”First Class” ser också mycket spännande ut! Men de lacken som räddar kollektionen från att bli tråkig är ändå effektlacken. Hur fina är de inte!? Gotta catch ’em all!  Haha! Vad tycker ni om kollektionen?

Quite typical shades for the winter, which you either might think is boring or pretty good. I need a dark green Christmas-ish polish, so I’ll probably buy”Christmas Gone Plaid”. I’m also excited over ”Red Fingers & Mistletoes” and ”First Class”. But the polishes that are saving the collection from being boring are the effects-polishes. Aren’t they wonderful!? Gotta catch ’em all! Haha! Are you excited about this collection?

Leave a Comment