Super Mario

10693701_700346840031801_91937798_n

Önskemanikyr av en fd kollega som ville att jag skulle göra en ”nördig” manikyr och så klart håller jag mina löften. Eftersom jag älskar att spela Super Mario på mitt Nintento 8bit var det enkelt att välja vilken design jag skulle göra. Basfärgen är OPI – Can’t Find My Czechbook och resten är akrylfärg målat med pensel ’Pure Color’ no. 10 från stylishnailartshop.

[ENG]
I got a request by a former colleague this weekend to do a nerdy mani and of course I keep my promises. Since I love to play Super Mario on my Nintendo 8 bit, it was easy to choose what kind of design I wanted to do. The base color is OPI – Can’t Find My Czechbook and the rest is acrylic paint, handpainted with brush ’Pure Color’ no. 10 from stylishnailartshop.

Leave a Comment