Maybelline Color Show Vinyl Swatches

Press sample

IMG_4318
404 – Black to the basics, 401 – Teal the deal, 403 – Record red, 400 – Grey beats & 402 – Pink Punk.

Color Show Vinyl från Maybelline är en limiterad kollektion bestående av fem lack med semimatt vinylliknande finish. Finns redan i butik och kostar 39 kr/st. / Color Show Vinyl is a limited collection consisting of five polishes with semi-matt finish.

IMG_4523

404 – Black to the basics. Superbra formula, lätt att applicera och fantastisk täckning! Ett lager räckte för full täckning, vilket gör den till en OCW! På bilden har jag ett lager och inget överlack. Det perfekta svarta med andra ord och jag kommer att använda det här lacket varje gång jag behöver något svart i min manikyr. Med överlack försvinner vinyl-finishen och ser ut som ett vanligt svart lack.

[ENG]
Awesome formula, easy to apply and good coverage! One layer was enough for full coverage, which makes it an OCW! In the picture, I have one coat and no top coat. In other words, the perfect black!

IMG_45222

401 – Teal the deal. Jättefin turkos färg! Något tunnare formula än Black to the basics, men ändå lätt att applicera och jobba med. Detta är två lager utan överlack.

[ENG]
Really nice color! Slightly thinner than Black to the basics, but still easy to apply and work with. This is two coats.

IMG_4519

403 – Record red. Jag ser en röd tråd här (hehe) och det är att alla lacken har väldigt bra formula och så även detta. Samtliga lack är enkla att jobba med, har lagom tjock formula och det är lätt att måla nära nagelbanden utan att lacket rinner ut. Record red är inte lika täckande som de andra lacken. På bilden har jag två lager men skulle nog ha behövt ett tredje. Det här lacket är det enda ur kollektionen som missfärgade mina naglar, trots att jag hade baslack under.

[ENG]
Like the others, this also have good formula. All the polishes in this collection is easy to work with, have just enough thick formula and it’s easy to paint close to the cuticle without the polish flows out. Record red is not as opaque as the others, I have two layers in the picture, but probably would have needed a third. This polish is the only one from the collection that stained my nails, even though I had basecoat underneath.

IMG_4520

400 – Grey beats. Jag älskar det här lacket! Färgen påminner ganska mycket om OPIs ”My boyfriend scales walls”. Vitt men inte vitt, grått men inte grått. Perfekt när man vill ha vita naglar men tycker att det blir för mycket med kritvitt. Bra täckning och bra formula. Detta är två lager.

[ENG]
I love this polish! The color looks like OPIs ”My boyfriend scales walls”. White, but not true white, gray, but not true gray. Perfect when you want white nails but think it will be too much with chalky white. Good coverage and good formula. This is two coats.

IMG_4521

402 – Pink Punk. Det lacket som skiljer sig något från de andra ur kollektionen. Något tunnare än de andra lacken men flöt ut fint över nageln. Upplevde även att det torkade mycket saktare än de andra. Detta är två lager.

[ENG]
This polish has a slightly different formula than the others from the collection. Slightly thinner than the other polishes but floated out nicely over the nail. Also felt that this one dried more slowly than the other. This is two coats.

  


All material in this blog post is protected by copyright, meaning it’s prohibited to sell, copy, publish or re-post any of my pictures or text without my permission. If you want to use material from my blog, please contact me at temperaninails@hotmail.com.

Leave a Comment