L’Oréal Paris Infallible Nail Polish – Swatches

Press sample

2Loreal-Infallible-2 1Loreal-Infallible1

L’Oréal Paris Infallible Nail Polish är en serie duolack som består av 15 nyanser. Färg i ena änden och överlack i andra. Överlacken ska enligt L’Oréal ge en finish i stil med gellack och för att manikyren ska hålla sig glossig och fin rekommenderar de att man målar på ett lager överlack varannan dag. Alla dessa har mer eller mindre liknande formula och var väldigt lätta att applicera och jobba med, så därför blir det ganska korta recensioner för varje lack. Dessa kostar cirka 99 kr/st och finns redan i butik!

[ENG]
L’Oreal Paris Infallible Nail Polish is a serie of duo polishes consisting of 15 shades. Nail polish and top coat in one. The top coats are gonna give your mani a gel finish look, according to L’Oreal and they recommend that you apply a new coat of top coat every other day so the manicure will remain glossy and nice. All of these have more or less similar formula and was very easy to apply and work with, so therefore it will be quite short reviews for each polish.

 

Loreal-Infallible-001-Stay-Nue

001 Stay Nue. Ett jättefint nudefärgat skimmerlack. Detta är två lager och överlack.  / Beautiful nude shimmer polish! This is two coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-002-Gris-Eternel

002 Gris Eternel. Woah! Jag älskar det här gråa skimmerlacket med lila och bruna undertoner! Lättapplicerad och bra täckning. Två lager och överlack. / I love this shimmery gray polish with purple and brown undertones! Easy to apply and good coverage. Two coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-003-Timeless-Taupe

003 Timeless Taupe. Kollektionens första OCW! (Och det kommer fler!) Väldigt lätt att applicera och hade grym täckning. Tyvärr torkade detta lacket mycket mer sakta än de andra. Men det går ju alltid att lösa med snabbtorkande överlack. Detta är ett lager och överlack. / This collection’s first OCW! (And there will be more!) Very easy to apply and had awesome coverage. Unfortunately, this polish dried much more slowly than the others. But it can always be solved with a fast drying top coat. This is one coat and top coat.

 

Loreal-Infallible-005-Irresistible-Bonbon

005 Irresistible Bonbon. Något tjockare och segare i formulan än de andra lacken, inte lika täckande och något svårapplicerad eftersom lacket vallade sig på grund av sega formulan. Detta är tre lager och överlack. / Slightly thicker/chewy formula than the other polishes, not as opaque and a bit hard to apply. This is three coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-006-Double-Entendre

006 Double Entendre. En klassisk röd! Här ser man verkligen hur glansigt lacket blir med tillhörande överlack! Två lager och överlack. / A classic red! Here you can see how glossy the polish becomes with the top coat! Two coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-007-Ocean-Infini

007 Ocean Infini. Det här lacket är inte bara fantastiskt vackert, det är en OCW också! Fantastisk formula och lätt att applicera. Som en dröm! Ett lager och överlack. / This polish isn’t only incredibly beautiful, it’s also an OCW! Awesome formula and easy to apply. Like a dream! One coat and top coat.

 

Loreal-Infallible-008-Iconic-IndigoLoreal-Infallible-008-Iconic-Indigo2

008 Iconic Indigo. Woooow! Kolla vilken goding! Lättapplicerat, flyter ut fint över nageln och har jättebra täckning! Två lager av det här vackra lacket och överlack på bilderna. / Woooow! Look at this beauty! Easy to apply,  floats out beautifully over the nail and it has great coverage! Two coats of this beautiful polish and top coat on these pictures.

Loreal-Infallible-008-Iconic-Indigo-OPI-Snow-Globetrotter

L’Oréal Paris Infallible 008 Iconic-Indigo & OPI Snow Globetrotter.

 

Loreal-Infallible-010-Keep-Magenta

010 Keep Magenta. Nästan, nästan, nästan en One Coat Wonder! Mycket lätt att applicera och kanonbra täckning. Hade jag tagit ett lite tjockare lager så hade det räckt med en. Men detta är alltså två lager och överlack. / Almost, almost, almost a One Coat Wonder! Very easy to apply and great coverage. If I had tken a little thicker layer, it would have been enough with one coat. But this is two coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-011-Red-Infaillble

011 Red Infaillble. Ytterligare en OCW! Fantastiskt fin röd som passar på allas naglar i höst! Ett lager och överlack. / Another OCW! Absolutely gorgeous red that would  look great on everyone’s nails this fall! One coat and top coat.

 

Loreal-Infallible-012-Forever-Mink

012 Forever Mink. Mycket bra formula och superbra täckning! Ytterligare en OCW! Detta är ett lager och överlack. / Great formula and super opaque! Another OCW! This is one coat and top coat.

 

Loreal-Infallible-013-Orange-Extreme

013 Orange Extreme. Bra formula, lätt att måla nära nagelbanden utan att lacket flyter ut. Blev ganska fläckigt vid första lagret men jämnade ut sig fint vid andra. Två lager och överlack. / Good formula, easy to paint close to the cuticle without the polish floats out. Became quite blotchy at first layer but evened out beautiful at the second. Two coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-016-Forever-Burgundy

016 Forever Burgundy. Ganska svårapplicerat lack som blev ganska fläckigt vid både första och andra lagret. Kanske att ett snabbtorkande lack (som brukar jämna ut ytan lite bättre) hade fungerat. Detta är två lager och överlack. / Quite hard to apply and become blotchy at both the first and second layer. Maybe a quick drying polish (which usually smooth out the surface a little more) would have worked. This is two coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-017-Petale-Revival

017 Petale Revival. Väldigt skirt mjölkvitt lack. Precis som Irresistible Bonbon hade detta en lite tjockare formula. Lättapplicerat och enkelt att jobba med. Två lager och överlack. / Very sheer milky white polish. This one had, just like Irresistible Bonbon, a bit thicker formula. Easy to apply and work with. Two coats and top coat.

 

Loreal-Infallible-020-Fuschia-For-Life

020 Fuschia For Life. Fuschia? Nä, jag tycker mer att den ser röd ut. Vad tycker ni? Nåväl, bra formula och lättapplicerad. Enda lacket i kollektionen där det behövdes tre lager. / Fuschia? Nah, I think it looks more red. What do you think? Well, good formula and easy to apply. The only polish in the collection that needed three coats.

 

Loreal-Infallible-021-Always-a-lady

021 Always A Lady. Ett brun-lila lack som vid första lagret såg mer lila ut men förvandlades till mörkbrunt vid andra. Lätt att applicera och hade bra täckning. Två lager och överlack. A brown-purple polish that looked more purple at the first layer but turn to a beautiful dark brown at the second. Easy to apply and had great coverage. This is two coats and top coat.

 

 

Mina favoriter ur kollektionen är 002 Gris Eternel, 007 Ocean Infini, 008 Iconic Indigo och 013 Orange Extreme. Har ni några favoriter bland dessa?
My favourites are 002 Gris Eternel, 007 Ocean Infini, 008 Iconic Indigo and 013 Orange Extreme. Do you have any faves?
  


All material in this blog post is protected by copyright, meaning it’s prohibited to sell, copy, publish or re-post any of my pictures or text without my permission. If you want to use material from my blog, please contact me at temperaninails@hotmail.com.

Leave a Comment