Ciaté Haute House Collection

IMG_5075

hautehouse

Höstens bling kommer från Ciaté det här året i form av ett gulligt litet hus med fem högpigmenterade minilack. Huset finns redan i butik och kostar cirka 240 kr. Enligt Ciaté ska alla vara OCWs, alltså det ska räcka med ett lager för att få full täckning. Vi får se om det stämmer.

Autumns bling comes from Ciaté this year in the form of a cute little house with five highly pigmented mini polishes. The house is already in stores and costs about 240 SEK. According to Ciaté, these are all OCWs, which means that you only need one coat to get full coverage. Let’s see if that’s correct.

 

Ciate-Can-CanCiate-Can-Can-(2)Ciate-Can-Can-(3)Ciate-Can-Can-(5)

Ciaté Can Can. Otroligt fint tranbärsfärgat lack med bra formula och lätt att applicera. Flöt ut fint över nageln och var lättarbetat. På bilderna har jag ett lager och överlack. Ni som hängt med här ett tag vet nog hur mycket jag gillar matt finish, så på sista bilden har jag ett lager matt överlack.

Incredibly beautiful cranberry polish with good formula and it was easy to apply. Floated out nicely over the nail and was easy to work with. In the pictures, I have one coat and top coat. Those of you who have read my blog for a while probably know how much I like matte finish, so in the last picture I have one coat of matt top coat on top.

 

Ciate-for-the-frill-of-itCiate-For-The-Frill-Of-It-(2)Ciate-For-The-Frill-Of-It-(3)Ciate-For-The-Frill-Of-It-(4)

Ciaté For The Frill Of It. Väldigt vackert guldbrunt lack. Det enda lacket ur kollektionen som har en dukrom effekt. Det skiftar från guldbrunt till grönt i vissa ljus. Formulan var varken tjock eller rinnig och torkade fort. Ett lagerför full täckning räckte inte med det här lacket. Så på bilderna har jag två lager och överlack.

Very beautiful golden brown polish. The only polish from this collection that have a dukrom effect. It shifts from golden brown to green in some lights. The formula was not thick or runny and dried quickly. One coat for full coverage was not enough with this polish. So in the pictures I have two coats and top coat.

 

Ciate-Knee-HighsCiate-Knee-Highs-(2)Ciate-Knee-Highs-(3)Ciate-Knee-Highs-(4)

Ciaté Knee Highs. Jag hade en gång ett favoritlack som såg ut precis så här! Men sedan slutade det tillverkas och jag har letat efter en dupe sedan dess. Fantastiskt fint mörkblått lack! Formulan var bra, det var lätt att måla nära nagelbanden utan att det flöt ut och torkade fort. Ett lager och överlack av detta underbara lacket!

I once had a favorite polish that looked just like this! Absolutely gorgeous dark blue polish! The formula was good, it was easy to paint close to the cuticle without floating out and dried quickly. One coat and top coat of this gorgeous polish!

 

Ciate-Sass-potCiate-Sass-Pot-(2)Ciate-Sass-Pot-(3)

Ciaté Sass Pot. Väldigt, väldigt mörkt lila lack. Inte min favorit direkt, men ändå mycket vackert. Ett sådant lack som ser svart ut i skuggan men lila i solljus. Jag upplevde att formulan var lite annorlunda på det här lacket. Något rinnigare och svårare att jobba med. Strimmigt vid första lagret men jämnade ut sig vid andra. Jag upplevde också att lacket krympte på nageln, precis som Seche Vite brukar kunna göra. Det drog ihop sig på en gång vid nagelband och tipparna. Ska prova att lacka med denna igen för att se om det var jag som gjort något fel eller om lacket är så här. Detta är två lager och överlack.

Very, very dark purple polish. Not my favorite, but still very beautiful. It’s one of those polishes that looks black in the shade and purple in sunlight. I felt that the formula was a little different than the others. Slightly thinner and harder to work with. Streaky with the first coat, but evened out at the second. I also felt that the polish shrank on my nails, like Seche Vite sometimes does. It shrank at the cuticles and tips. I’m gonna try this again to see if it was me who did something wrong or if the polish is like this. This is two coats and top coat.

 

Ciate-Tickle-My-FancyCiate-Tickle-My-Fancy-(2)Ciate-Tickle-My-Fancy-(3)

Ciaté Tickle My Fancy. Vilken vacker blågrön färg! Att måla med det här lacket var som att smöra varmt bröd. Det flöt ut fint över nageln och var som en dröm att applicera. Dessutom torkade det väldigt fort! Ett lager och överlack på bilderna.

What a beautiful teal color! To paint with this polish was like buttering warm bread. It floated out nicely over the nail and was like a dream to apply. And it also dried very quickly! One coat and top coat.
  


All material in this blog post is protected by copyright, meaning it’s prohibited to sell, copy, publish or re-post any of my pictures or text without my permission. If you want to use material from my blog, please contact me at temperaninails@hotmail.com.

2 thoughts on “Ciaté Haute House Collection

Leave a Comment