Make-up studio launch

IMG_5910

I torsdags hade jag den stora äran att vara inbjuden på Make-up studios sverigelanseringsevent! Som ni alla vet är jag galen i nagellack men har på sistone även börjat intressera mig mer och mer av smink, hudvård och skönhetsprodukter. Därför blev jag otroligt glad när inbjudan dök upp i mailen!

Det finns 1600 produkter i sortimentet och de finns att köpa på make-upstudio.se. Prisklassen ligger någonstans i mitten, inte superdyrt som ett lyxmärke men inte heller billigt. Känslan jag får efter att ha testat produkterna lite snabbt är att det verkar som att man får vad man betalar för, speciellt när det gäller de högpigmenterade ögonskuggorna! Och det absolut bästa med Make-up Studio är att de inte testar sina produkter på djur!

I had the great honor of being invited on Make-up studios Sweden launch event last Thursday! As you all know, I’m crazy about nail polish, but has recently also started to interest increased interest in makeup, skin care and beauty products. Therefore, I was super happy when the invitation showed up in the mail!

There are 1600 products in the range and they are available on make-upstudio.se. The price is somewhere in the middle, not super expensive as a luxury brand but also not cheap. The feeling I get after testing the products a little is that it seems that you get what you pay for, especially when it comes to the highly pigmented eyeshadows! And the best thing about Make-up Studio is that they don’t test their products on animals!

IMG_5890

Make-up studios makeupartist Carina Nilsson sminkar en av modellerna. / Make-up studio makeup artist Carina Nilsson.

IMG_5928

Väldigt täckande krämfoundationen ”Face It”. / High covering cream foundation ”Face It”.

IMG_5905

Borstar i syntet och äkta hår med träskaft. Den här ville jag nästan bara rulla ihop och ta med hem! / Brushes of synthetic and natural hair with a wooden handle.

IMG_5920

”Shiny Effects” är ett skimmerpuder som kan användas som det är eller över en annan ögonskugga för en skimrande effekt. / ”Shiny effects” is a shimmer powder that can be used as it is or over another eyeshadow for a shimmering effect.

IMG_5930

Fantastiskt fina bakade skimmerskuggor ur serien ”Lumiére”! / Gorgeous baked shimmer eyeshadows from the ”Lumiére” serie!

IMG_5926

Min absoluta favorit, Hydromat Protection som är en vattenbaserad foundation med SPF15 som finns i nio olika nyanser. Jag är så blek så att jag nästan är genomskinlig, vilket gör att det blir lite svårt att hitta en foundation som ser naturlig ut. Äntligen hittade jag den perfekta nyansen! ”Light Beige” passade mig perfekt och står högst upp på önskelistan inför jul och min födelsedag! / My absolute favorite, Hydromat Protection which is a water-based foundation with SPF15 that is available in nine shades. I’m so pale that I’m almost transparent, which makes it a bit difficult to find a foundation that looks natural. Now I’ve the perfect shade! ”Light Beige” suited me perfectly and is top of the wish list for Christmas and my birthday!

IMG_5935

Som små konstverk! Otroligt vackra fransar från ögonfransserien ”Extravagant”. / Amazingly beautiful lashes from the eyelash serie ”Extravagant”.

IMG_5913

Läppstiften finns i cirka 80 nyanser! / The lipsticks are available in about 80 shades!

IMG_5989red
Eyeshadow Base no 32, lipstick no 6, eyeshadow Moondust Volcano & Eye Definer black.

 

 

Vad säger ni, ser ni fram emot ett nytt märke på marknaden och är det någon som redan har testat Make-up studios produkter?

 


All material in this blog post is protected by copyright, meaning it’s prohibited to sell, copy, publish or re-post any of my pictures or text without my permission. If you want to use material from my blog, please contact me at temperaninails@hotmail.com.

5 thoughts on “Make-up studio launch

  1. Vilka fina bilder du tog! Nu blev jag ju ännu mer bitter över att jag inte kunde komma! Skuggorna ser ljuvliga ut, och det där med en foundation för rosa blekfisar är helt klart intressant! 🙂

Leave a Comment