Press release: Ciaté Christmas collections 2014

Ciate_Julkalender_Mini_Mani_Manor  Ciate_Julkalender_Mini_Mani_Manor_OpenCiate_Julkalender_Mini_Mani_Manor_Group

Ciaté Mini Mani Manor

Jag älskar Ciatés julkalendrar! Förra året var jag något besviken över färgvalen eftersom att det var så himla många röda nyanser. (Länk till det inlägget här.) Det här året har Ciaté gjort kalendern hundra gånger bättre. Dels utseendet på boxen, som ser mycket mysigare och juligare ut, men främst färgvalen imponerar! En helt perfekt blandning av olika färger, nyanser och texturer. Jag behöver de här godingarna i mitt liv! Mini Mani Manor kostar cirka 695 kr och innehåller 17 mini Paint Pots, 6 mini Effect Paint Pots samt 1 Paint Pot i Full size. Finns på bl.a. Åhléns, Kicks, NK, Sephora och utvalda parfymerier och webbshoppar.

I love Ciatés calendars! Last year I was a little disappointed with the color choices because there were so many shades of red. (Link to that post here. ) This years calendar is a hundred times better. First of all, look at the box! And the color choices impresses! A perfect mix of shades and textures. I really need this one in my life!

 

Ciate_Jul14_Candy_Cane_Open Ciate_Jul14_Candy_Cane_GroupShot
Ciaté Candy Cane House

Candy Cane är ett litet gulligt pepparkakshus innehållandes fyra stycken väldoftande glitterlack. Så juligt med nagellack som doftar pepparkaka, nytvättat, barrdoft och polkagris! Perfekt adventpresent eller julklapp! Minilacken i pepparkakshuset är Candy Craze, Ginger Snaps, Tangled Tinsel och Snow Fall. Asken kostar cirka 265 kr och finns redan i butik.

Candy Cane is a cute gingerbread house consisting four scented glitter polishes: Candy Craze, Ginger Snaps, Tangled Tinsel and Snowfall. So christmassy with nail polish that smells like gingerbread, freshly washed, pine and candy cane! The perfect christmas gift!

 

Ciate_Nail_Taxi_Collection_OpenCiaté Nail Taxi

Ciaté har låtit sig inspireras av London och tagit fram en sån himla söt ask innehållandes tre stycken Paint Pots i full size. Den klassiska röda Mistress – inspirerat av ikoniska telefonkioskens röda färg, ett glitterlack med namnet ”London Baby” som ska glittra som nattens ljus i den pulserande staden och sist men inte mist det himmelsgråa lacket Chinchilla som är ett tidlöst och nedtonat lack som kanske är inspirerat av vädret i London? Den här asken kostar cirka 265 kronor och finns på bl.a. Åhléns, Kicks, NK, Sephora och utvalda parfymerier och webbshoppar.

Ciaté have been inspired by London and created an amazingly cute box consisting of three Paint Pots in full size. The classic red Mistress – inspired by the iconic telephone booths red color, a glitter polish with the name ”London Baby” that will sparkle like the night light in the vibrant city and last but not least, Chinchilla which is a beautiful timeless sky gray polish.

 

Ciate_Jul14_All_aglow_in_Tree_Trinket
Ciaté Tree Trinkets – All Aglow

Ciatés Tree Trinkets är tillbaka även till denna jul efter stor efterfrågan! För oss nagellacksnördar är Ciatés Tree Trinkets den ultimata julgransutsmyckningen! Ett minilack i en genomskinlig julgranskula tillsammans med ett svart satinsnöre att hänga kulan i. Jag vill nog inte dekorera min julgran med något annat än dessa kulor och en massa glitter! Finns i butik nu och kostar cirka 95 kr styck.

Ciatés Tree Trinkets are back! Ciatés Tree Trinkets is the ultimate Christmas tree ornament for us nail polish geeks! It’s a mini paint pot in a transparent ornament. How cute!? These are all I need for my Christmas tree decoration, and a lot of glitter of course.

 

Vilken julnyhet är du mest sugen på? Mina favoriter är underbara kalendern Mini Mani Manor och juldoftande Candy Cane House. / Which is your favorite? My favorites are the wonderful calendar Mini Mani Manor and the scented polishes in Candy Cane House.

 

Produktfoton och information från Ciatés svenska pr-firma. / Product photos and information from Ciatés Swedish PR firm.

One thought on “Press release: Ciaté Christmas collections 2014

Leave a Comment