World Diabetes Day mani

IMG_9908

Idag är det världsdiabetesdagen! Jag visste inte ens om att det finns en dag för diabetiker förrän Maja (mllrdesign) berättade att hon och några till skulle göra blåa manikyrer för att uppmärksamma och visa sitt stöd. Självklart vill jag också visa mitt stöd och gör det med en blå color block gradient. Lacken jag använt är OPI – What’s With the Cattitude, OPI Infinite Shine – To Infinity & Blue-yond och OPI – No Room for the Blues.

Today is World Diabetes Day (thank you Maja (mllrdesign) for the heads up) and I decided to join the cause and paint my nails blue to raise awareness and show my support. Wear something blue or paint your nails blue to show your support today! Polishes I used: OPI – What’s With the Cattitude, OPI Infinite Shine – To Infinity & Blue-yond and OPI – No Room for the Blues. 

Leave a Comment