OPI iPhone 5 case giveaway!

giveawayiphone
Igår fick jag en present från OPIs huvudkontor i USA och i paketet låg ett vackert iPhone 5-skal som pryds av OPI-lacket ”You Don’t Know Jacques!”. Tyvärr har inte jag en femma och det känns mycket dumt att bara lägga undan det eller ge bort till någon som har en iPhone 5, men som inte är speciellt intresserad av naglar och nagellack. Så nu har ni chansen att vinna detta! Allt du behöver göra är att gå in på min Instagram, klicka fram giveaway-bilden (direktlänk) och följa instruktionerna. Avslutas 30 januari klockan 12. Lycka till!

Yesterday I got a gift from OPI USA: a book, necklace, nail art brush and an iphone 5 case. But unfortunately, I have an iPhone 6 and it would feel so wrong to just put it away or give it to someone who have an iPhone 5, but isn’t a nail geek. So now you guys have the chans to win this beautiful case! Just read the instructions under my giveaway picture on Instagram (direct link). Ends January 30 at 12AM (GMT +1). Good luck!

GiveawayOPIiphone

Leave a Comment