Floral mani

IMG_10020

Sometimes I paint my nails because I came up with an idea that can’t wait to try and sometimes I just want to paint my nails for therapeutic purposes. You know, just calm down and think about absolutely nothing. This is my ’I just need a break from everything and just sit here and paint some cute flowers’-mani. I’m not super happy about how these turned out, but kinda like them anyway. And I love the base color, Spring Buds from Deborah Lippmann!

Ibland målar jag mina naglar för att jag har kommit på en idé som jag vill prova och ibland målar jag bara i terapeutiskt syfte. Ni vet, bara ta det lugnt, måla och tänka på absolut ingenting. Det här är min ”jag behöver en paus från allt och bara sitta här och måla ett gäng söta blommor”-manikyr. Jag blev inte jättenöjd med hur manikyren blev, men tycker ändå att den blev ganska gullig. Och jag älskar baslacket, Spring Buds från Deborah Lippmann!

One thought on “Floral mani

Leave a Comment