IsaDora mascaras & eyeliners

Press sample

IMG_8860red

IMG_8868red

For a couple of weeks ago I found a package from IsaDora in my mailbox. I’m not really sure why they sent me these, but I’m super thankful and glad that they did, because I found some favorites among these!

För några veckor sedan hittade jag ett paket från IsaDora i min brevlåda. Jag vet inte riktigt varför de skickade dessa till mig, men jag är väldigt tacksam och glad över att de gjorde det, för jag har hittat några favoriter bland dessa!

 

IMG_8885klar

IsaDora Volume & curl – 10 black
Push-up mascara with tube technology – the mascara forms tiny tubes around each lash. IsaDora recomends you to start by applying the mascara with the outside of the curved brush, from root to tip. Push up the tips of the lashes with the inside of the curved brush and hold for a couple of seconds for a best effect. This is (according to me) not a mascara that gives you a wow-effect with a lot of volume, but it’s a great everyday mascara. Perfect when you want a effortless makeup for school or work!

Push-up mascara med tubteknologi – mascaran formar små tuber kring fransarna. IsaDora rekommenderar att man börjar med att applicera mascaran med utsidan av den böjda borsten, från rot till topp. Sedan pusha upp fransarnas toppar med insidan av den böjda borsten och hålla några sekunder för en böjd effekt. Det här är ingen mascara (enligt mig) som ger en wow-effekt med en massa volym, men det är en superbra vardagsmascara. Perfekt när man vill ha en enkel makeup till skolan eller jobbet!

 

IsaDora – Bold tip eyeliner – 50 Carbon black
Liquid eyeliner for wide lines. I really like the idea with a bold tip, but it doesn’t really works for me who is a eyeliner newbie. I found it a little hard to work with and would recommend it to you who have a steady hand or is more used to work with eyeliner.

Flytande eyeliner för breda linjer. Jag gillar verkligen idén med en tjock tipp, men det fungerar inte riktigt för mig som är en newbie när det kommer till eyeliners. Jag upplevde det lite svårt att jobba med den och skulle nog rekommendera den till dig som är stadig på handen och är mer van vid eyeliners.

 

IMG_8882klar

IsaDora – All day long lash – 20 Black
A moisture resistant mascara for extra long and well definded lashes. This brush is designed for optimal separation and application. I love this mascara because it separates my lashes and makes my lashes look super long! I’ve used it almost every day since I got it. I lurve it!

Fuktresistent mascara för extra långa och definierade fransar. Borsten är designad för bästa möjliga separation och applikation. Jag älskar den här mascaran eftersom den separerar och förlänger mina fransar otroligt mycket! Jag har använt den nästan dagligen sen jag fick den. I love it!

 

IsaDora – Fine liner eye stylo – 01 Carbon black
A richly pigmented waterproof fluid eyeliner with a pretty thin nylon tip. This is my favorite eyeliner from IsaDora! I normally hate eyeliners because of the fact that I suck at drawing a perfect straight line and have super shaky hands. I don’t know if it’s because of the thin tip or formula, but somehow I found this one very easy to use!

En välpigmenterad vattenresistent flytande eyeliner med ganska tunn nylonspets. Det här är min favoriteyeliner från IsaDora! Jag hatar egentligen att lägga eyeliner eftersom jag suger på att måla perfekta raka linjer och har väldigt skakiga händer. Jag vet inte om det är den smala tippen eller formulan som gör den så bra, men jag upplever den väldigt lätt att använda.

 

IMG_8886red

IsaDora – Flashing volume – 20 Black
When I first opened this mascara, I was like ”seriously, is this brush supposed to be this short?”, but after using it, I get it. The short brush separates my lashes very well. I think that if the brush was longer, you would get too much product on the brush and your lashes would look super clumsy. I use this one after one layer of ”All day long lash” when I want thicker lashes with super duper volume!

När jag öppnade den här mascaran tänkte jag ”seriöst, ska borsten verkligen vara så här kort?”, men jag förstod grejen efter att ha använt den. Den korta borsten separerar mina fransar väldigt bra. Jag tror att om borsten hade varit längre så hade man fått alldeles för mycket produkt på borsten och fransarna skulle förmodligen bli fulla av klumpar och klibba ihop. Jag brukar använda den här efter ett lager av ”All day long lash” när jag vill ha tjockare fransar med supermycket volym!

 

IsaDora – Smoky eye liner – 10 Black
Waterproof eye liner pen with a built-in smudger for a quick and easy smoky eye make-up. I love this pen! I use it in two different ways depending on the rest of my eye makeup. I use it as a eyeliner and smudge the lines when I want a quick smokey eye look and sometimes I use it as a kajal to enhance my lash line. The texture is creamy, rich and with an intense color pay-off.

Vattenfast ögonpenna med en inbyggd ”smudger” för en snabb och enkel sotning. Jag älskar pennan! Jag använder den på två olika sätt beroende på resten av ögonmaken. Ibland använder jag den som en eyeliner och suddar ut linjen med smudgern för att få en snabb sotning. Andra gånger använder jag den som fransförstärkare. Två i en helt enkelt! Texturen är ganska krämig och har bra pigmentering.

 

Do you have any favorite product from IsaDora? After trying these products, which I really like, I’m eager to try more from the brand and would love to hear what you recommend!

Har du någon favoritprodukt från IsaDora? Efter att ha provat de här produkterna, som jag verkligen gillar, är jag sugen på att testa mer från märket och vill gärna höra vad ni rekommenderar för produkter!

Disclaimer: this is a press sample, sent to me directly from the brand or their PR-form with no requirement to write about them. I’m not paid by the company or their PR firm. My reviews and opinions are always honest and unbiased and can’t be bought or influenced by a third party.
Disclaimer: det här är ett pressutskick, skickat till mig direkt från företaget eller deras PR-firma utan krav att skriva om dessa. Jag betalas inte av företaget eller deras PR-firma. Mina recensioner och åsikter är alltid ärliga och opartiska och kan inte köpas eller påverkas av tredje part.

 


Photographs by Cecilia/TemperaniNails ©2015 temperaninails.com
All material in this blog post is protected by copyright, meaning it’s prohibited to sell, copy or publish any of my pictures or text without my permission. If you want to use material from my blog, please contact me at temperaninails@hotmail.com.

Leave a Comment