Exciting news from Maybelline!

Press sample

IMG_0579IMG_0598 IMG_0636 IMG_0651Maybelline Baby Lips Electro is now available in Sweden! This collection consists of five neon tinted lip balms – these four and one limited edition neon yellow. I love tinted lip balms and I can’t wait to try them all! My lips are so dry atm that they get flaky and peel and sometimes even bleed, so yeah, they really needs something moisturizing 24/7. Swatches and review will be up soon!

Baby Lips Electro finns nu i Sverige, har funnits på H&M i ungefär en vecka och släpps från och med denna veckan i övriga butiker! Den här kollektionen består av fem färgade läppbalsam – dessa fyra och ytterligare ett limiterat neongult. Jag älskar färgade läppbalsam och vill börja testa dessa på en gång! Mina läppar är så torra just nu att de flagnar och ibland börjar blöda, så ja, de behöver verkligen någonting återfuktande 24/7! Swatches och recension kommer upp senare här på bloggen.

 

IMG_0629 IMG_0641Maybelline Skin Baby Instant Fatigue Blur
This water-based primer hydrates, refreshes and smooths the appearance of skin for a perfect finish – with or without foundation. It comes in two colors, one warm (apricot) and one cold (cool rose), to match your skin tone.

Den här vattenbaserade primern återfuktar, fräschar upp och jämnar ut hudtonen för en perfekt finish – med eller utan foundation. De släpps i två färger, en varm (apricot) och en kall (cool rose), för att passa just din hudton.

IMG_0602Maybelline Dr. Rescue
nail care that consists of three nurturing polishes: CC Nails – A base coat that will neutralize yellow nails/discoloration. Can be used alone or under your nail polish. All in one – nourishing base and top coat. Gel Effect – top coat that will provide a gel-like result.

Dr. Rescue nagelvård består av tre stycken vårdande lack: CC Nails – Ett baslack som ska neutralisera gula naglar/missfärgningar. Kan användas ensamt eller under lack. All in one – vårdande bas- och topplack. Gel effect – överlack som ska ge ett gelliknande resultat.

IMG_0606Maybelline SOS Nail Balm – deeply nourishing stick for the entire nail and cuticle. Contains jojoba oil and shea butter. Perfect to have on the go, in your handbag or jacket pocket!

Maybelline SOS Nail Balm – djupt närande stift för hela nageln och nagelbandet. Innehåller jojobaolja och sheasmör. Perfekt att ha i handväskan eller jackfickan!

 

IMG_0620  IMG_0644 IMG_0645

 

Maybelline Dream Bronze BB
A hydrating water-based bronzer that hide imperfections and provides a more even skin tone, like a BB cream with glow from a bronzer. Contains SPF 30 to protect your skin from the sun’s harmful rays.

En återfuktande vattenbaserad bronzer som döljer ojämnheter och ger en jämnare hudton, som en BB-cream med lyster från en bronzer. Innehåller SPF 30 för att skydda huden mot solens skadliga strålar.

IMG_0626Maybelline Matte Maker
I normally have really dry skin and matte powders always looks kinda cakey on me, but somehow my skin gets pretty oily during the working days. I work at a office with poor ventilation, which I think is the reason why my skin/makeup act like this. I need a mattifying powder to make sure that my makeup stays on my skin and stay non-oily throughout the day. I have only tried this powder during one working day, but gosh, I already love it! I applied it in the morning and my skin remained matte/non-oily in about six hours, after that I had to reapply it.

Jag har oftast väldigt torr hud och matta puder gör alltid att min bas blir kakig, men av någon anledning blir min hy ganska oljig under arbetsdagarna. Jag jobbar på ett kontor med ganska dålig ventilation, vilket jag tror är orsaken till att huden/makeupen reagerar så här. Jag behöver ett matt puder för att vara säker på att basen sitter hela dagen och håller sig matt. Jag har bara provat pudret under en dag, men jag älskar det redan! Applicerade över min foundation på morgonen och efter sex timmar var det fortfarande matt!
 
 

Disclaimer: this is a press sample, sent to me directly from the brand or their PR-form with no requirement to write about them. I’m not paid by the company or their PR firm. My reviews and opinions are always honest and unbiased and can’t be bought or influenced by a third party.
Disclaimer: det här är ett pressutskick, skickat till mig direkt från företaget eller deras PR-firma utan krav att skriva om dessa. Jag betalas inte av företaget eller deras PR-firma. Mina recensioner och åsikter är alltid ärliga och opartiska och kan inte köpas eller påverkas av tredje part.
 


Photographs by Cecilia/TemperaniNails © temperaninails.com
All material in this blog post is protected by copyright, meaning it’s prohibited to sell, copy or publish any of my pictures or text without my permission. If you want to use material from my blog, please contact me at temperaninails@hotmail.com.

One thought on “Exciting news from Maybelline!

Leave a Comment