Snupps – getting organized has never been so simple

Sponsored post

IMG_1735

Have you ever bought a new polish and then realized that you already had it in your collection? It happened to me several times and it irritates me so much every time! I mean, I could have spent that money on a new polish or shade that I don’t already have in my stash. The problem is solved – and that’s called Snupps! A free app for iPhone and Android.

Just take a picture of a polish and add some details. Add anything, from which collection it’s from to where you bought it and how much it cost. You can simply arrange your pictures how you want it and place it in diffrent shelves (maps). I’m far from done with my shelves, but for now I have one shelf for OPI polishes and one for Essie polishes. I plan to have one shelf for each brand and one shelf for swatches.

The best thing with Snupps is that you can have a private account or open, just like Instagram. You can also have an open account but choose which shelves that you want to be private. Snupps is not only about organizing your stuff, you can also explore everyone else’s stuff. Check out their style, get inspiration and socialize with others like you. You can “follow” shelves and “Wow” the stuff you love.

 

Har du någonsin köpt ett nytt nagellack och sedan insett att du redan hade det hemma? Det har hänt mig flera gånger och det är så jäkla irriterande varje gång! Jag menar, jag kunde ha spenderat de pengarna på ett nytt lack eller en ny nyans som jag inte redan hade i min samling. Men problemet är löst – och det kallas Snupps! En gratisapp för iPhone och Android.

Ta en bild på ett lack och lägg till info. Du kan lägga till en massa information, från vilken kollektion lacket är ifrån till vart du köpte det och hur mycket det kostade. Du kan enkelt flytta runt bilderna och lägga dom i olika hyllor (mappar). Jag är långt ifrån klar med mina hyllor, men just nu har jag en hylla för OPI-lack och en för Essie-lack. Jag planerar att ha en hylla för varje märke och en hylla för swatches.

Det bästa med Snupps är att du kan antingen ha ett privat eller öppet konto, precis som på Instagram. Du kan också ha ett öppet konto men välja vilka hyllor du vill hålla privata. Snupps är inte bara för organisering utan även en app där du kan titta på andras hyllor och söka på det du är intresserad av. Du kan till exempel följa hyllor och wow:a (lajka) bilder som du gillar.

 

IMG_1769 kopiera IMG_1772 kopiera IMG_1776 kopiera IMG_1778 kopiera

 

Available for  iOs and Android. (It’s free!) Links to iTunes and Google Play:

iosandroid

Have you tried this app? What do you think of it and have you found out the best/easiest way to organize all your polishes in Snupps? Har du provat den här appen? Vad tycker du om den och har du kommit på bästa/lättaste sättet att organisera alla dina lack i Snupps?

Disclaimer: this blog post is partly sponsored by Snupps. I only cooperate with companies and recommend products (or apps) that I personally like and use myself. / Det här blogginlägget är delvis sponsrat av Snupps. Jag samarbetar bara med företag och rekommenderar produkter (eller appar) som jag personligen tycker om och använder själv. 


Photographs by Cecilia/TemperaniNails © temperaninails.com
All material in this blog post is protected by copyright, meaning it’s prohibited to sell, copy or publish any of my pictures or text without my permission. If you want to use material from my blog, please contact me at temperaninails@hotmail.com.

2 thoughts on “Snupps – getting organized has never been so simple

    • Visst är den bra! Försöker dock fortfarande komma på bästa sättet att sortera lacken. Märkesvis eller efter färg? Hmm.. Så många i-landsproblem man stöter på dagligen som lacknörd 😀

Leave a Comment