Ciaté London Gelology SS17

 

Got the opportunity to try out the four new shades from Ciaté London Gelology. Gelology is a serie of more pigmented formula, which give you a gel-like finish. They are all 7-free: free from formaldehyde, toluene, parabens, dibutyl phthalate, camphor, benzene and triphenyl phosphate.

Serien Ciaté Gelology har en extra kraftfullt pigmenterad nagellacksformula som ger en glansig, stark och fyllig nagel med känsla av gellack. Ciaté Gelology är 7 Free, vilket betyder att nagellacken är fria från Formaldehyd, Toluen, Parabener, DBP (Debutyl Ftalater), Kamfer, Bensen, Trifenylfosfat. Finns just nu hos Apotek Hjärtat.

Ciaté London Gelology Goal Digger is a beautiful cool toned metallic bronze that is soo hard to capture. I needed two thin coats for full coverage. / Goal Digger är ett vackert bronsfärgat metallic-lack med kall ton som var otroligt svårt att fånga på bild. Jag behövde två lager för full täckning.

 

The Naked Truth is a pale pink creme. I normally hate pale pinks because they are always so streaky and patchy and hard to work with, but I actually liked this one. Smooth creamy formula. Två coats and top coat above. / The Naked Truth är ett ljusrosa krämlack. Jag brukar hata såna här ljusa rosa för de brukar vara så svåra att jobba med. Liksom att det blir fläckigt och randigt under appliceringen. Men jag gillade verkligen denna. Härligt krämig lättarbetad formula. Två lager och överlack ser ni ovan.

 

Moondust. Isn’t she a stunner!? Purple base packed with shimmer and glitter. Amazing! Two coats and top coat is what you see here. / Moondust, hur fin är hon inte!? Lila bas packat med skimmer och glitter. Så snyggt! Två lager och överlack.

 

And the last one, Supernova. This is two normal coats so as you can see it’s very sheer. I normally don’t like sheer polishes but this one works. It looks so clean, fresh. And it looks amazing over creme polish! I’m gonna try it over Naked Truth. / Och så sista, Supernova. Detta är två lager så som ni kan se är det väldigt skirt. Jag gillar vanligen inte skira lack, men detta funkar. Det ser så fräscht ut. Perfekt på sommaren! Och så ser det helt fantastiskt ut över ett vanligt krämlack!

Leave a Comment